Roofvis wedstrijd op de Zaan!

Donderdag, 5 oktober 2017

Op Zaterdag 18 november organiseert Hengelsportvereniging V.Z.O.D. een snoekbaars wedstrijd op de Zaan We gaan vissen vanuit bootjes en we vertrekken om 8 uur vanaf het sluisje in Krommenie en vanaf de trailerhelling bij de showboot in Zaandijk, we vissen tot 14.30.

Op Zaterdag 18 November,

Organiseert Hengelsportvereniging V.Z.O.D.  een snoekbaars wedstrijd op de Zaan.

De prijsuitreiking is in het Swaentje in West Knollendam.
Alle vistechnieken zijn toegestaan.
Het wedstrijdparkoers wordt op de visdag bekend gemaakt en dit zal afhangen van de weersomstandigheden.
We vissen om de meeste aantal centimeters maatse snoekbaars.

Inschrijfgeld is 7.50 euro per persoon, op de dag te voldoen en iedereen krijgt 2 consumpties tijdens de prijsuitreiking en natuurlijk lekkere hapjes.

Inschrijven kan bij Eduard Neefjes.

E-mail: e.m.mneefjes@online.nl

Tel:  informatie 0616883081