Baars visser van het jaar 2018!

terug naar overzicht

Dinsdag, 11 september 2018

Verslagje baars wedstrijd van het jaar 2018 tbv de jeugd van V.Z.O.D.

Verslag baarswedstrijd ten bate van de jeugd gehouden op 1 sept 2018 door V.Z.O.D

Wederom was het verzamelen bij cafe de Admiraal te Assendelft, hier werd er geloot en daarna vertrokken we naar de  zij sloten van de delft midden in de woonwijk, wat voor een mooi tafereel zorgde met mooi weer. 
Hier was de eerste stek die wat liet afweten, maar Jan Agenant wist  toch nog 9 baarzen te vangen,  vooral de eerste 10 stekken waren het best. 
Stek 2 was in de brandweer sloot, en omdat we hierna aan de overkant gingen vissen van dezelfde sloot mocht er niet over de helft gevist worden.
Dit pakte goed uit, want hier werd veel gevangen, vooral door Andre van Kleef met maar liefst 21 baarzen gevolgd door Jan Angenent met 18 stuks.
Stek 3 was helemaal top, hier was Peter Posthumus spekkoper met 30 baarzen, gevolgd door 4 man die er allemaal 17 wisten te vangen. Stek 4 was weer voor Peter Posthumus met 17 stuks gevolgd door Henk Roos met 16 baarzen, dit was om de schooltjes. 
De laatste stek was tegenover de schooltjes, hier werd het meest gevangen door Jan de Jonge en Cees Sanders, ieder 7 stuks. 

In totaal werden er 1035 baarzen gevangen met een gemiddelde van 30,4 baarzen pp, wat voor deze sloten goed te noemen is. 
Ook hier is weer een winnaar genaamd Peter Posthumus met 64 baarzen , tweede was Dirk Swart met 46 stuks en 3de was Jan Angenant met 45 stuks.
Na afloop hadden we een mooie prijzen tafel en de wel bekende tombola met de gesponsorde planten. Ik vond het een zeer geslaagde wedstrijd en hopelijk tot volgend jaar allemaal.

Namens hsv V.Z.O.D. te Assendelft wil ik hierbij iedereen hartelijk bedanken, de vrijwilligers bij de wedstrijden, de sponsors, de Admiraal en iedereen die ik hierbij vergeten ben want zonder jullie zou het vast geen succes geworden zijn.

Groeten van de wedstrijd commissie van V.Z.O.D te Assendelft,

Marco Heijne.