Donderdag, 26 maart 2020

Corona virus: Ook wij bij VZOD ontkomen er niet aan om alle activiteiten voor jong en oud af te gelasten. Tot 1 juni zijn dan ook alle bijeenkomsten, en wedstrijden afgelast. Vissen mag nog steeds met in acht neming van de voorgestelde regels!

Sportvisserij MidWest Nederland hecht zeer aan de naleving van de aangescherpte regels, omdat we net als iedereen willen bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus.

Sportvissers die toch willen gaan vissen om een frisse neus te halen, krijgen van ons het dringende verzoek om de volgende richtlijnen in acht te nemen.

Ga in je eentje vissen, ook als je met een boot het water opgaat.

Kies je stekken liefst in landelijk gebied, zodat je weinig andere mensen tegenkomt.

Houd je te allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter.

Alle wedstrijden, trainingen, cursussen zijn gecanceld, uitgesteld of worden verplaatst na 1 juni.

Blijf gezond.

Het zijn zware regels, maar van levensbelang.

Voor onszelf en voor anderen. Aan een ieder, help mee en blijf gezond... Daarna kunnen we weer als vanouds met elkaar sportvissen.