VZOD - TOP baars wedstrijden

terug naar overzicht

Donderdag, 28 mei 2020 - Dinsdag, 1 september 2020

TOP baars wedstrijden

Vanaf 28 mei begeleiders Nico – Cees – Piet

1/ 28 mei Branweersloot (zuid kant)Assendelft

2/ 04 juni Garage Dunnebier (zuid kant)Assendelft

3/ 11 juni DusseldorpervaartLimmen

4/ 18 juni BrandakkerAssendelft

5/ 25 juni GeesterwegUitgeest

6/ 02 juli Simon Gammerkade (Rooswijk) Zaandijk

7/ 09 juli H. Gorterstraat (achter de flats)Wormerveer

8/ 16 juli Oud Heinstraat (rooswijkplein)Zaandijk

9/ 23 juli Westerwatering (schooltjes)Zaandam

10/ 30 juli Brandweersloot ( zuid kant)Assendelft

11/ 06 aug Brandakker (schooltjes)Assendelft

12/ 13 aug S. Gammerkade (Rooswijk)Zaandijk 

TOP Baars programma 2020 enige puntjes van aandacht.

De wedstrijden worden gevist op donderdagavonden en beginnen om 18.30 uur. 
Uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd worden de stekken geloot. 
De wedstrijdduur is 5 maal 25 minuten. 
Tijdens de wedstrijd schuiven de deelnemers telkens twee stekken op ingaande de tweede periode. 
Dus de deelnemer die op stek 1 is begonnen in de eerste periode, gaat naar stek 3 in de tweede periode en vervolgens naar stek 5 in de derde periode enz. 

Na afloop worden er weer enkele prijsjes verloot. Er mag alleen worden gevist met wormen. 

Deelnemers dienen op 1 januari van het betreffende jaar 15 jaar of ouder te zijn, tenzij anders beslist door de wedstrijdleiding. 

Puntentelling: Voor een baars tot 18 cm wordt 1 punt geteld en 3 punten voor een baars van 18 cm en groter. De grootste baars competitie geldt vanaf de minimum wettelijke maat van 22 cm. 
Er wordt gevist met 1 haak en er mag er niet over het midden van de sloot worden gevist. 

Bij opkomend onweer wordt de wedstrijd gestaakt. Een wedstrijd telt mee als er minimaal 3 stekken zijn gevist. 

Contactpersonen: Nico Kleyn, 075-6212038 en/of Kees Rosenthal, 075-6874492.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies